Середа, 20 Квітня, 2011 | Автор:

Андрущак Галина Олегівна, народилася 25 січня 1984р. в селі Кобиловолоки Теребовлянського району, Тернопільської області.
Мої батки: Батько – Андрущак Олег Зіновійович, 30.06.1959р.н.,
Мати – Андрущак Любов Володимирівна, 10.01.1962р.н.
В 2001 році закінчила Кобиловолоцьку загальноосвітню школу І –ІІІ ступенів і в цьому ж році поступила на фізичний факультет, спеціальність „Фізична та біомедична електроніка” Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, який закінчила з відзнакою в 2006 р. і отримала кваліфікацію магістра електроніки.
Продовжила наукову діяльність в аспірантурі на кафедрі електроніки і енергетики Чернівецького національного університету з 2006р. по 2009р. Тема дисертаційної роботи „Фізичні властивості напівмагнітних твердих розчинів на основі сульфідів ртуті”. Є власником патенту на корисну модель та автором 21 наукових праць, які опубліковані в міжнародних та українських наукових журналах та збірниках матеріалів міжнародних конференцій.
З 2005р. по 2009 р. працювала за сумісництвом викладачем спецдисциплін Чернівецького індустріального коледжу (Теоретичні Основи Електротехніки (ТОЕ), Теорія електричних та магнітних кіл (ТЕМК), Конструкційні та елктротехнічні матеріали, Електротехніка з основами електроніки, Комп’ютерна схемотехніка).
З 2009 року і до теперішнього часу працюю асистентом кафедри електроніки і енергетики, веду заняття з дисциплін: Оптика і метрологія сонячних елементів, Взаємодія світла з речовиною напівпровідника, Літієві джерела живлення, Оптичні і фотоелектричні властивості напівпровідників, керую бакалаврськими, дипломними і магістерськими науковими роботами.

Категорія: Наші люди
Leave a Reply » Зареєструватись / Log in