Середа, 20 Квітня, 2011 | Автор:

Кочкур Михайло Васильович
Народився 5 червня 1949 р. В с.Кобиловолоки.
У 1956 р. почав навчатися в Кобиловолоцькій школі, яку закінчив в 1966 році.
У 1972 році закінчив геологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка, за спеціальністю «Пошуки та розвідка родовищ корисних копалин».
У 1972-1987 роках працював геологом, головним геологом, начальником Мордовської геолого-пошукової партії Міністерства геології Російської Федерації.
З 1987 року, в зв‘язку з переїздом, працював начальником загону в Київській геологорозвідувальній партії Правобережної експедиції державного геологічного підприємства «Північгеологія».
З 1995 року перейшов на державну службу до Державного комітету України з геології та надрокористування, де працював начальником відділу пооб‘єктного планування та нормативно-правового забезпечення, заступником начальника планово-фінансового управління.
З 2000 року призначений начальником Управління економіки, фінансів та бухгалтерського обліку Державної геологічної служби Міністерства охорони навколишнього природного середовища.
Займається економікою та фінансовими проблемами геологорозвідувальних робіт і надрокористування, економікою та бухгалтерським обліком в геологорозвідувальному виробництві, законодавчим регулюванням геологорозвідувальних робіт і надрокористування, системою оподаткування родовищ корисних копалин, методиками проведення геологорозвідувальних робіт та геолого-економічної оцінки об‘єктів геологорозвідувальних робіт.
Почесний розвідник надр України, нагороджений: галузевими медалями Лучицького і Лутугіна, грамотою Кабінету Міністрів України та медаллю «За працю і звитягу».

Категорія: Наші люди
Leave a Reply » Зареєструватись / Log in